Events


Zoek & De Reizigers in De Schuer57 EXTRA DATUM.

Geacht reisgezelschap,

Het optreden in DeSchuer57 was nog maar net aangekondigd of de zaal zat al vol. Om de vele teleurgestelde fans niet in de kou te laten staan zochten we een extra datum. De Schuer27 heeft de goedheid ons nogmaals te ontvangen op zaterdag 16 november 24. Reserveren kan vanaf NU: [email protected]. Wij zien u graag! En ook daar verschijnen!

Zoek.Zoek & De Reizigers in De Schuer57 bis.

Twee jaar geleden werden we al eens in huis gehaald door Ron en mochten we op Zoekse wijze de boel op stelten zetten.
Dat beviel dat zijne Schuerheid blijkbaar zo dat hij de voordeur nog eens voor ons reisgezelschap openzwaait. Vrijdag 20 september om 20u, zo zet u het in de agenda na uw reservatie via [email protected].
Met deze show vieren we de verjaardag van onze eerste CD. Dus verwacht u aan knallers van toen en toppers van nu. Naar het schijnt gaat de ticketverkoop hard dus snel zijn is de boodschap. 

Tot dan!
Zoek.Zoek & De Reizigers brengen Cultuur in den hof.

Na onze maanwandeling met reuzesprongen te hebben afgewerkt, maken we een ommetje in de tuin. Letterlijk. Zoek & De Reizigers doen aan Cultuur in den hof! Mariaburg is the place to be en meer bepaald in een tuin aan de Zwemdoklei 68 te Brasschaat. We spelen een set om 19u én eentje om 21u. U kan dus naar de eerste komen luisteren of naar de tweede (of naar allebei). Reserveren kan via mariaburg.be.
De Filosofie, Buurman, Door mijn ogen, Superman, Zennekik of Baard...
Met het beste uit 10 jaar Zoek & De Reizigers is het gras groener aan onze kant.
Tot dan!
Zoek.


Zoek & De Reizigers staan stil bij vooruitgang na 60.
Wat we vooraan winnen, verliezen we achteraan.

Moonwalk

Een wervelend spektakel over liefde, hoop, angst, dood, drank en sex dat doet wenen van het lachen.
En andersom.


Premièreweekend op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024,
telkens om 20u.
Zaal Zilverheem Antwerpsesteenweg 212 Kapellen 2950.
Tickets in voorverkoop € 15 en aan de kassa € 18
Reserveer nu:
[email protected]
of via de website: https://www.zoekendereizigers.be/contact/


Zaterdag 10 februari maken Zoek & De Reizigers de Brasschaatse Remise onveilig met songs van gisteren, vandaag en morgen. Gekende klassiekers naast nagelnieuw werk. Natuurlijk weer gelardeerd met poëzie der bovenste planken. Nieuwsgierig? Schrijf u dan nu in: via www.cultuursmakers.be/brasschaat
Ik zie u graag.
En daar verschijnen ook.
Zoek.

Zoek & De Reizigers is te gast op één van de Cosy Carrousel Concerts, een prachtig initiatief van het Antwerps Amusements Theater. We komen die dag heel gezellig uit de hoek en tonen onze gevoelige kant. Af en toe gecounterd met een energieke klassieker. Tenslotte blijven we steeds we zijn. Oud en nieuw werk, hier en daar een cover en een streepje poëzie. Zin in? Uiteraard! 

Save the date: 23 september 2023 om -opgepast, matinee- 15u.

Place to be: Jeugdcentrum VIZIT Heistraat 34a Wilrijk

Inkom gratis.

 6 mei stelt Peter Van Gucht -alias Zoek- zijn nieuwste doek BLACKOUT voor. En dat tijdens de ATELIER IN BEELD-dag in eigen huis, Hoge Kaart 342 te Brasschaat. Zoek & De Reizigers zullen deze voorstelling muzikaal omkaderen met een aantal oudere songs maar ook nieuwer werk. Allemaal welkom met een luisterend oor en een frisse blik. Drinks on the house. Tot dan.  

Zaterdag 6 mei tussen 14 en 18u

Inkom gratis!   

Zoek & De Reizigers, spelen ter gelegenheid van de Erfgoeddag korte live-sets in het Suske en Wiske-museum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout

Zondag 23 april om 11:30, 13:30, 14:30 en 15:30 

Inkom gratis!  

Met beestige nummers als 'Suske en Wiske', 'De Beestige Brug', 'De Lambik-Lambada' en uiteraard het dorpslied van Kalmthout 'Heide gij de heide al gezien'. Ook brengen ze het honderd jaar oude 'De Vossenpatroel' weer tot leven! Ambiance verzekerd! Tenslotte ontdek je er ook nog allerlei leuks rond Suske en Wiske! Tot dan! 

Zoek & De Reizigers, live          op vrijdag 17 maart om 20u in zaal De Schuur, Pastoorbos 35 in 2200 Herentals               

Reserveren via 014/262407 - 014/263986 of [email protected]  

De Schuur is de aloude kleinkunsttempel van weleer. Daar waren velen ons voorgingen spelen we een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.

Zoek & De Reizigers, live          op zaterdag 29 oktober om 20u in zaal Polygoon,        Kapellei 15 om 20u te Brasschaat.                

Reserveren via 0471 83 30 08 of [email protected]  

We spelen een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.

Zoek & De Reizigers, live          op zaterdag 15 oktober om 20u in zaal De Schuer57 De Romboutweg 14 te Brasschaat. 

Reserveren via [email protected]

UITVERKOCHT.

Optreden in een intiemere setting. We spelen een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.

Events

Zoek & De Reizigers, live          op zaterdag 15 oktober om 20u in zaal De Schuer57 De Romboutweg 14 te Brasschaat. 

Reserveren via [email protected]

UITVERKOCHT.

Optreden in een intiemere setting. We spelen een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.