Events

Zoek & De Reizigers is te gast op één van de Cosy Carrousel Concerts, een prachtig initiatief van het Antwerps Amusements Theater. We komen die dag heel gezellig uit de hoek en tonen onze gevoelige kant. Af en toe gecounterd met een energieke klassieker. Tenslotte blijven we steeds we zijn. Oud en nieuw werk, hier en daar een cover en een streepje poëzie. Zin in? Uiteraard! 

Save the date: 23 september 2023 om -opgepast, matinee- 15u.

Place to be: Jeugdcentrum VIZIT Heistraat 34a Wilrijk

Inkom gratis.

 6 mei stelt Peter Van Gucht -alias Zoek- zijn nieuwste doek BLACKOUT voor. En dat tijdens de ATELIER IN BEELD-dag in eigen huis, Hoge Kaart 342 te Brasschaat. Zoek & De Reizigers zullen deze voorstelling muzikaal omkaderen met een aantal oudere songs maar ook nieuwer werk. Allemaal welkom met een luisterend oor en een frisse blik. Drinks on the house. Tot dan.  

Zaterdag 6 mei tussen 14 en 18u

Inkom gratis!   

Zoek & De Reizigers, spelen ter gelegenheid van de Erfgoeddag korte live-sets in het Suske en Wiske-museum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout

Zondag 23 april om 11:30, 13:30, 14:30 en 15:30 

Inkom gratis!  

Met beestige nummers als 'Suske en Wiske', 'De Beestige Brug', 'De Lambik-Lambada' en uiteraard het dorpslied van Kalmthout 'Heide gij de heide al gezien'. Ook brengen ze het honderd jaar oude 'De Vossenpatroel' weer tot leven! Ambiance verzekerd! Tenslotte ontdek je er ook nog allerlei leuks rond Suske en Wiske! Tot dan! 

Zoek & De Reizigers, live          op vrijdag 17 maart om 20u in zaal De Schuur, Pastoorbos 35 in 2200 Herentals               

Reserveren via 014/262407 - 014/263986 of [email protected]  

De Schuur is de aloude kleinkunsttempel van weleer. Daar waren velen ons voorgingen spelen we een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.

Zoek & De Reizigers, live          op zaterdag 29 oktober om 20u in zaal Polygoon,        Kapellei 15 om 20u te Brasschaat.                

Reserveren via 0471 83 30 08 of [email protected]  

We spelen een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.

Zoek & De Reizigers, live          op zaterdag 15 oktober om 20u in zaal De Schuer57 De Romboutweg 14 te Brasschaat. 

Reserveren via [email protected]

UITVERKOCHT.

Optreden in een intiemere setting. We spelen een mix van oud en recenter werk, waaronder enkele gloednieuwe songs en een paar verrassende covers.